Gyakran feltett kérdések

Mindig örülök, ha kérdéseket kapok tőletek, azonban néha az e-mailek mennyiségének, a kérdések bonyolultságának, a szabadidőmnek és a netkapcsolatnak függvényében tudok csak válaszolni mindenkinek. Kérem, ezt nézd el nekem!

Azonban a hírlevélre feliratkozók ebben is elsőbbséget élveznek! Iratkozz fel most és tedd fel egyből a kérdéseidet és ígérem, a lehető leggyorsabban fogok válaszolni neked! (A térerő legyen velem!)

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

 

FONTOS!

Kérdésed megírása előtt, kérlek, ne felejtsd el elolvasni a „Rólam“ menüpontot, vagy a „Gyakran feltett kérdésekre„, adott válaszaimat itt lejjebb, mert lehet, hogy ott már meg is válaszoltam a kérdésedet!

Gyakran feltett kérdések

Szervezek csoportos túrákat, amelyekhez te is tudsz csatlakozni és örömmel látlak rajtuk.

Amennyiben pedig szeretnél megvalósítani egy célt, teljesíteni egy kihívást és ehhez lenne szükséged segítségre, vagy támogató útitársra, akkor beszéljünk róla!

Természetesen nagyon szívesen, hiszen személyesen még többet tudok átadni a hallgatóságnak.

Természetesen, ez függ annak tartalmától, illetve, hogy mennyire passzol a saját oldalam tartalmához.

Természetesen szívesen meghallgatom mire gondolsz, de tudnod kell, hogy számomra kiemelten fontos az árva- és a súlyosan hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, így elsődlegesen rájuk fókuszálok.

Kérlek, olvasd el a „Társuljunk“ menüpontban találtakat és ott választ kapsz minden kérdésedre!

Mindig, mindenkivel nagyon szívesen iszom egy teát, vagy forrócsokit, hogy jobban megismerjük egymást, illetve elképzeléseidet, így nyitott vagyok arra, hogy veled is átbeszélhessük ezt a kérdést. A „Társuljunk“ menüpont alatt megtalálsz minden információt, csak klikkelj a gombra!

KLIKK IDE AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSHEZ!