Adventure School

Az esztendő legjobb ajánlatai

on
november 26, 2020

Közeleg a Black Friday és bár nem vagyok az ilyen nagy vásárlási rohamoknak a híve, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján be kellett lássam, hogy ennél jobb ajánlatokat nem valószínű, hogy fogunk már találni ebben az esztendőben. Nem beszélve arról, hogy ezek a márkák nem trükköznek a Black Friday, azaz már inkább Black Weekend áraival úgy, mint sajnos hazánkban szokás.

A hosszú távú túrákon használt népszerű és minőségi márkákat és termékeket találod a listában összegyűjtve. Bírják a strapát és a minőség mellett a súlyra is odafigyelnek. Én mindig az ár-érték arányt tartom szem előtt és igyekszem maximálisan óvni felszerelésem minden egyes darabját.

Vannak közöttük olyan márkák, akik évente kizárólag csak egyetlen alkalommal, ilyenkor adnak engedményt, ha csak nem történik valami értékesítési visszaesésük és így be kell hozniuk a bevételi tervet egy akcióval. Van amelyik egyenesen a márka oldalára visz és van amelyik bloggerek összegyűjtött linkjeit tartalmazza, van amelyik pedig webshopba.

Böngészd át, mert ennyiért óriási szerencsével kell rendelkezz, hogy vásárolni tudj belőlük!

Camino Steve

#ilovehiking #happyandsafehiking #blackfriday

És a magyar lista, máshol nincs Black Friday akció:

Egyéb:

  • EpicTV – november 29-ig
  • Northfinder – november 29-ig
  • 4Camping – 30%-tól akár 70%-os kedvezményekkel, 5000 Ft felett ingyenes
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Camino Steve
Budapest, Magyarország

Szia! Csutka Istvánnak hívnak, de a világ különböző túraösvényein a Camino Steve név ragadt rám. Thru hiker (hosszú távú túrázó), blogger és „mesélő“ vagyok. Fedezd fel velem a világot és inspiráló történetek, fotók, hasznos túra tippek és tesztek várnak rád! Megmutatom neked, miképpen tudsz harmóniában élni a természettel és miért fontos, hogy közben meghallgassuk mások történeteit is! #ilovehiking

activated