Gondolatok

Gondolat Bonbonok Karácsony

on
December 23, 2020

Ünnepi Gondolat Bonbonok sorozat 2020. december 24. csütörtök  és 31. csütörtök között minden este a Camino Steve Facebook oldalon LIVE online előadásként. (Az előadások ingyenesen tekinthetők meg.)

8 este, 10 vendég és megszámlálhatatlan történet, amelyek várnak ránk az ünnepnapok alatt, ugyanis a történetmesélés örök, hiszen már a barlangok falait is belepték őseink kalandjai, meséi és izgalmas történetei.

Mert már ők is tudták, életünket a történeteink változtatják meg. Azok, amelyek velünk és azok, amelyek másokkal fordultak elő. Azonban a változáshoz főként nyitottnak kell lennünk, hiszen, ha folyamatosan csak a sajátjaink mesélésével vagyunk elfoglalva és nem nyitunk, vagy érdeklődünk mások meséi iránt, sohasem ismerhetjük meg világunk ezer csodáját, inspiráló, vagy elgondolkodtató pillanatait, sikereket, kudarcokat, újrakezdéseket és a lenyűgöző újdonságokat.

A Gondolat Bonbonok Karácsony olyan esték sorozata, ahol a szellem és a lélek is energiához jut, és amelynek történetei, beszélgetései elegendő energiát szolgáltatnak a következő esztendőre. Egy olyan különleges élmény, ahol nem maradnak megválaszolatlan kérdések, ugyanis minden nézőnek lehetősége adódik, hogy feltegye azt a kérdést, ami igazán fúrja az oldalát.

Camino Steve, vendégein keresztül – akik a fiatal z-generációs marketing gurutól, a legnagyobb nemzetközi sikereket elérő coachig, vagy egy filmrendezőig, sikeres hegymászón át, az ismeretlenségből előlépő pedagógusig minden réteget felölel –, olyan történetek sorát tárja elénk, amelyek garantáltan megpendítik lelkünk húrjait és hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy más szemszögből is tudjunk saját életünkre tekinteni. Mert látnunk kell a jó, a szép és a színpompás dolgok mindig ott rejtőznek a borús felhők és pillanatok mögött. Ezek az esték pedig átvezetnek rajtuk, mert együtt sokkal könnyebb! 

Teljes program:

december 24. csütörtök 20:30 – VARGA ISTVÁN ÉS VARGA BONIFÁC – jövőkutató és a Z-generációs vállalkozó

december 25. péntek 19:00  – VÍGH BORI – blogger

december 26. szombat 19:00 – ZALA JUDIT ÉS VIKTOR – Sweetic Csokoládé manufaktúra, tulajdonosok

december 27. vasárnap 19:00 – KLEIN DÁVID – hegymászó

december 28. hétfő 19:00 – JOÓS ANDREA – tanár, tudománykommunikációs szakember

december 29. kedd 19:00 – MALCHINER PÉTER – YOU ARE MORE! – nemzetközi személyiség,- és karrier coach, keynote speaker, bestseller-szerző, színművész

december 30. szerda 19:00 – GÁRDOS PÉTER – filmrendező, író

december 31. csütörtök 19:00 – DR. HEVESI KRISZTINA – szexuálpszichológus

Fedezd fel te is a Gondolat Bonbonok karácsonyi világát és legyél részese a párbeszédnek és a történetmesélésnek! 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Camino Steve
Budapest, Magyarország

Szia! Csutka Istvánnak hívnak, de a világ különböző túraösvényein a Camino Steve név ragadt rám. Thru hiker (hosszú távú túrázó), blogger és „mesélő“ vagyok. Fedezd fel velem a világot és inspiráló történetek, fotók, hasznos túra tippek és tesztek várnak rád! Megmutatom neked, miképpen tudsz harmóniában élni a természettel és miért fontos, hogy közben meghallgassuk mások történeteit is! #ilovehiking

activated