Camino Steve

Thru hiker - Hosszú távú túrázó

Csutka Istvánnak hívnak, de a világ különböző túraösvényein a Camino Steve név ragadt rám. Művészként kezdtem a pályámat, de tíz esztendeje a színpad csillogását, az éjszakai égbolt  milliónyi csillagának csillogására cseréltem, mára pedig már 45 országban jártam és több mint 20 000 kilométert megtéve koptattam rommá a túracipőimet, amelyekbe aztán az El Caminón eldobott bakancsokhoz hasonlóan, virágokat ültetek. Fedezd fel velem a világot és inspiráló történetek, fotók, videók, hasznos túra tippek és tesztek, várnak rád! Túráimon pedig megmutatom neked, miképpen tudsz harmóniában élni a természettel és milyen előnyei vannak ennek! #ilovehiking #caminosteve

Egyedi utazási élmények

Van egy álmod, de nem szeretnél egyedül, vagy hagyományos csoportos utazás keretein belül sem belevágni a teljesítésébe, netán szükséged lenne egy teljeskörű felkészítésre? Írj bátran!

Lehet egyéni, vagy páros túra, lehet céges csapat is, akik összekovácsolódást várnak az úttól. Bármelyiket szeretnéd, úgy állítom össze az utat, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle és csodaszép élményekkel gazdagodhass, miközben korlátaidat is kijjebb toltad. Teljeskörű felkészítés, szervezés és túravezetés, mindez egyénre szabva, a saját erőnlétedhez, céljaidhoz. Ne aggódj, nem kell mást tenned, csak írnod, a többit rám bízhatod, hogy az élmény pozitív értelemben legyen emlékezetes!

Egyedi utazási élmények

Éld az álmaid!

Annyi felesleges dologra pazaroljuk pénzünk, időnk és energiánk. Ne add fel álmaid! Addig élj és gazdagítsd történeteid sorát, míg lehetőséged van rá! Túrázz velem!

HA NEM INDULSZ EL, SOHASEM ÉRSZ ODA

Ne azzal foglalkozz miért nem tudsz belevágni álmod teljesítésébe, hanem hagyd hogy segítsek, hogy aztán te is elindulhass végre életed új, kalandos ösvényén! Csak írj bátran!

5
Kontinens
45
Ország
25
Thru Hike
20000+
Kilométer

MI vár rád?

Látvány

A természetet legjobban egyedül, vagy kis csoportban tudod felfedezni, hiszen nincs zaj, nem riasztod úgy el az állatokat, mint egy csoport, akkor állsz meg gyönyörködni benne, amikor csak szeretnél.

Élmény

Nem csak a természet tud feltölteni, hanem az átélt élmények is. Izgalmas ösvények, hágók, folyóátkelések, annak függvényében, hogy hova indulunk.

Egyénre szabott

Tűzd ki a célt és az időpontot, a többit bízd rám! Maximálisan a képességeidnek, erőnlétednek és a szabadidődnek megfelelően állítom össze a túrád.

MIRE VÁRSZ MÉG?