LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM

Mindig örülök, ha kérdéseket kapok tőletek, azonban néha az e-mailek mennyisége, a kérdések sokrétűséga, a szabadidőm és a netkapcsolat függvényében tudok csak válaszolni.

Kérem, ezt nézd el nekem! (A térerő legyen velem!) :o)

Grönland, Russell gleccser

FONTOS!

Kérdésed megírása előtt, kérlek, ne felejtsd el elolvasni a Rólam menüpontot, vagy itt lejjebb a „Gyakran feltett kérdésekre” adott válaszaimat, mert előfordulhat, hogy ott már meg is válaszoltam azt! :o)

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Utazhatok veled?

Szervezek csoportos- és igény szerint egyéni túrákat itthon és külföldön is, amelyekhez természetesen te is tudsz csatlakozni és örömmel látlak rajtuk! Ezekről szóló információkat itt a honlapon és a Facebook oldalamon találod meg, illetve ha feliratkozol a hírlevélre (az oldal alján meg is teheted), akkor időben értesítelek ezek meghirdetéséről. Már csak a járványhelyzet végét kell kivárjuk…

Amennyiben pedig szeretnéd megvalósítani egy álmodat és belevágni egy hosszú távú túraútvonal, vagy zarándokút teljesítésébe, esetleg egy kihívást tűztél ki magad elé és ehhez lenne szükséged segítségre, vagy támogató útitársra, akkor beszéljünk róla! Egyéni tanácsadást és felkészítést is vállalok.

Szlovákia, a Gyömbér csúcsán

Lenne kedved eljönni előadást tartani hozzánk?

Természetesen nagyon szívesen, hiszen személyesen még többet tudok átadni a hallgatóságnak. Írj egy levelet és megbeszéljük a részleteket! A „Rólam” menüpont „Előadások” almenüjében pedig megtalálod az elérhető előadásaimat és azok részleteit.

Méltóság hete, El Camino előadás – Debrecen

Befogadsz vendégposztokat?

Igen, de ez függ annak tartalmától, mennyire passzol a saját oldalam stílusához és mondanivalójához, illetve attól, hogy én is tudok-e bejegyzést megosztani a te oldaladon.

Támogatnál minket, vagy a céljainkat?

Természetesen szívesen meghallgatom mire gondolsz, de tudnod kell, hogy számomra kiemelten fontos az árva- és a súlyosan hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, a szájjal- és lábbal festő művészek támogatása, a funkcionális analfabetizmus hazai sanyarú helyzete ellen küzdő Civil Vállakozások Alapítvány Mentorprogramja – amelynek fővédnökeként is tevékenykedem -, illetve az Ökomenikus Szeretetszolgálat, amelynek ételosztásain már 9 éve önkénteskedem, így elsődlegesen ezekre fókuszálok.

Karácsonyi ételosztás az Ökomenikus Szeretetszolgálattal

Tudom-e a vállalkozásomat / termékeinket ingyen hirdetni az oldaladon?

Kérlek, olvasd el a Társuljunk menüpontban találtakat és ott választ kapsz minden kérdésedre!

Nyitott vagy arra, hogy együttműködjünk valamilyen formában?

Mindig, mindenkivel nagyon szívesen iszom egy teát, vagy forró csokit, hogy jobban megismerjük egymást és az elképzeléseket, így nyitott vagyok arra, hogy veled is átbeszélhessük ezt a kérdést. A Társuljunk menüpont alatt minden információt megtalálsz, csak klikkelj a gombra kérlek! Illetve itt azonnal tudsz nekem üzenetet is írni.


KÜLDJ EGY ÜZENETET


  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  .
  Camino Steve
  Budapest, Magyarország

  Szia! Csutka Istvánnak hívnak, de a világ különböző túraösvényein a Camino Steve név ragadt rám. Thru hiker (hosszú távú túrázó), blogger és „mesélő“ vagyok. Fedezd fel velem a világot és inspiráló történetek, fotók, hasznos túra tippek és tesztek várnak rád! Megmutatom neked, miképpen tudsz harmóniában élni a természettel és miért fontos, hogy közben meghallgassuk mások történeteit is! #ilovehiking

  Facebook
  Camino Steve – Egy álom nyomában
  Camino Steve - Egy álom nyomában könyv
  Köny, amit olvasok