LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM

Mindig örülök, ha kérdéseket kapok tőletek, azonban néha az e-mailek
mennyiségének, a kérdések bonyolultságának, a szabadidőmnek és a
netkapcsolatnak függvényében tudok csak válaszolni. Kérem, ezt nézd el nekem!
(A térerő legyen velem!)

FONTOS!

Kérdésed megírása előtt, kérlek, ne felejtsd el elolvasni a Rólam menüpontot, vagy a „Gyakran feltett kérdésekre„, adott válaszaimat itt lejjebb, mert előfordulhat, hogy ott már meg is válaszoltam azt!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Utazhatok veled?

Szervezek csoportos- és igény szerint egyéni túrákat is, amelyekhez te is tudsz csatlakozni és örömmel látlak rajtuk!

Amennyiben pedig szeretnél megvalósítani egy célt, teljesíteni egy kihívást és ehhez lenne szükséged segítségre, vagy támogató útitársra, akkor beszéljünk róla! A Webshopban megtalálod az egyéni tanácsadás csomagot is.

Lenne kedved eljönni előadást tartani hozzánk?

Természetesen nagyon szívesen, hiszen személyesen még többet tudok átadni a hallgatóságnak. Írj egy levelet és megbeszéljük a részleteket!

Befogadsz vendégposztokat?

Természetesen, de ez függ annak tartalmától, mennyire passzol a saját oldalam tartalmához, illetve attól, hogy én is tudok-e bejegyzést megosztani a te oldaladon.

Támogatnál minket, vagy a céljainkat?

Természetesen szívesen meghallgatom mire gondolsz, de tudnod kell, hogy számomra kiemelten fontos az árva- és a súlyosan hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, a szájjal- és lábbal festő művészek támogatása, a funkcionális analfabetizmus hazai sanyarú helyzete ellen küzdő Civil Vállakozások Alapítvány Mentorprogramjának fővédnökeként is tevékenykedem és az Ökomenikus Szeretetszolgálat ételosztásain is önkénteskedem, így elsődlegesen ezekre fókuszálok.

Tudom-e a vállalkozásomat / termékeinket ingyen hirdetni az oldaladon?

Kérlek, olvasd el a Társuljunk menüpontban találtakat és ott választ kapsz minden kérdésedre!

Nyitott vagy arra, hogy együttműködjünk valamilyen formában?

Mindig, mindenkivel nagyon szívesen iszom egy teát, vagy forró csokit, hogy jobban megismerjük egymást és elképzeléseidet, így nyitott vagyok arra, hogy veled is átbeszélhessük ezt a kérdést. A Társuljunk menüpont alatt minden információt megtalálsz, csak klikkelj a gombra!


KÜLDJ EGY ÜZENETET


  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  .
  Camino Steve
  Budapest, Magyarország

  Szia! Csutka Istvánnak hívnak, de a világ különböző túraösvényein a Camino Steve név ragadt rám. Thru hiker (hosszú távú túrázó), blogger és „mesélő“ vagyok. Fedezd fel velem a világot és inspiráló történetek, fotók, hasznos túra tippek és tesztek várnak rád! Megmutatom neked, miképpen tudsz harmóniában élni a természettel és miért fontos, hogy közben meghallgassuk mások történeteit is! #ilovehiking

  Facebook