Írj bátran

Életed legnagyobb kalandjára indulnál, de elakadtál a felkészülésben? Dobj egy üzenetet és igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni!

Nem csak akkor tudsz elbizonytalanodni ha kezdő vagy, hanem akkor is, amikor a közösségi média felületeiről áradó információmennyiségből kellene kiszűrnöd, mi igaz, mi hasznos, mi a számodra megfelelő felszerelés, van e valami egyéni problémád amit szem előtt kell tartani és nem mellékesen, anyagilag is meg tudod-e engedni magadnak? Írd meg pontosan, mi a célod, hova indulnál, hány napra, sátorral, vagy anélkül, vagy éppen zarándokolnál? Én pedig ezek alapján igyekszem segíteni. Kérlek, nézd el ha nem tudok azonnal válaszolni, de lehet éppen úton vagyok! Egy azonban biztos, mindig válaszolok a leveleimre.

  ÖRÖMMEL OLVASOK RÓLAD!

  Hazatértél a nagy kalandról, végigjártad az első zarándokutad, megmásztad az első komolyabb hegycsúcsot, vagy épp életmódot váltottál? Tényleg most aludtál először a természet lágy ölén, vagy elutaztál végre álmaid országába? Megköszönöm, ha megosztod velem történeted és az átélt élményeid!

  Hiszem és vallom, hogy mindannyiunknak vannak olyan történetei, amelyek képesek megérinteni valaki lelkét és ezzel hatást gyakorolni rá, kimozdítani addigi helyzetéből és ezáltal megváltoztatni életét. Mert előfordul, hogy hiába mond, vagy tanácsol neked bárki, bármit, nem hallgatsz rá. Azonban ha egy ismeretlen történetét hallod meg, sokkal könnyebben eszmélsz rá, ha neki sikerült, nekem miért ne jönne össze? Ha ő képes volt megvalósítani, akkor én - aki sokkal jobb helyzetben vagyok nála, talán a képességeim is jobbak -, miért is nem teszem meg? És elindulsz végre és ha ezt megteszed, oda is fogsz érni. Ezért (is) fontos mesélni, megőrizni a családi legendáriumokat is és továbbadni őket, hogy tanulhassunk belőlük. A világ tele van szebbnél szebb, tanulságos, elgondolkodtató, nevettető és könnyeket előcsalogató történetekkel, amelyek mind azt szolgálják, hogy hassanak rád és ezáltal ébresszenek rá valamire, majd cselekvésre késztessenek.

  Facebook
  TikTok
  YouTube

  Kövesd be ezeket az oldalakat, hogy azonnal értesülhess a legújabb túrakiírásokról, előadásokról, podcastekről, képzésekről, vagy videókról, bejegyzésekről, tesztekről és fotókról!

  Hírlevél

  e-LÁDIKÓ

  TARTSUK A KAPCSOLATOT!

  Csatlakozz azok táborához, akik mindig naprakészek szeretnének lenni a legújabb trendekkel, felszerelésekkel és túráimmal kapcsolatban! Ígérem, leveleimmel nem foglak napi szinten szétbombázni! Havonta összefoglalom neked milyen információkat osztottam meg, miről készült videó, teszt, értesítelek a legújabb túráimról, előadásaimról, sőt exluzív ajánlatokhoz is hozzájuthatsz!

  . A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. A feliratkozással elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót.